Rautavaara Maija

Rautavaara Maija

Olen myyrmäkeläinen varhaiskasvatuksen maisteri ja kouluikäisten lasten äiti. Olen ensimmäistä kertaa ehdokkaana kuntavaaleissa. Vastakkainasettelun sijaan haluan tuoda kunnallispolitiikkaan maltillisuutta ja ratkaisukeskeisyyttä. Oikeudenmukaisilla ja kestävillä päätöksillä sekä oikeilla valinnoilla voidaan vaikuttaa kuntalaisten ja kunnan hyvinvointiin. Päätöksenteon tulee toimia avoimesti ja läpinäkyvästi kaikki tekijät huomioon ottaen.

Minulle erityisen tärkeää on lasten ja nuorten hyvinvoinnin turvaaminen laadukkailla varhaiskasvatus- ja opetuspalveluilla, lähiympäristön säilyttäminen mahdollisimman monimuotoisena ja hyvinvoivana sekä terveen ja viihtyisän kaupunkiympäristön rakentaminen ja säilyttäminen. Nämä turvaavat meidän vantaalaisten hyvinvointia nyt ja tulevaisuudessa. Vantaan valttikortteja mielestäni ovat yhteisöllisyyden lisäksi juuri viihtyisä ja monipuolinen ympäristö sekä lapsiperheiden suosiossa olevat kasvukeskukset.

Voidaksemme tarjota vantaalaisille hyviä ja kilpailukykyisiä palveluja on ensiarvoisen tärkeää, että kaikilla vantaalaisilla lapsilla ja nuorilla on mahdollisuus hyvään oppimispolkuun varhaiskasvatuksesta lukioon tai ammatilliseen koulutukseen.