Saari Kari

Saari Kari

Olen 62-vuotias perheellinen mies Vantaalta. Jäin eläkkeelle viime kesänä ja siksi minulla on nyt aikaa ja halua panostaa kotikuntani kehittämiseen. Muutin juuri Myyrmäestä Kaivokselan puolelle. Monet sukulaisistani ja tutuistani asuvat eri puolilla Vantaata ja kuulen heiltä paljon toiveita omien asuinalueidensa kehittämiseen.

Olen työskennellyt viimeksi Kemiran Espoon tutkimuskeskuksen johtajana, jossa kehitettiin vesikemikaaleja yhtenä tavoitteena saada mahdollisimman monille puhdasta vettä. Koulutukseltani olen Prosessitekniikan diplomi-insinööri.

Rakastan luonnossa liikkumista ja siksi mielipuuhaani on suunnistus, jossa kilpailen ja järjestän tapahtumia mm. lasten ratamestarina. Ystävilläni ja sukulaisillani riittää myös sieniä ja marjoja pitkin vuotta.

Vantaalla pyrin vaikuttamaan vihreämmän politiikan edistämistä. Kun tehdään valintoja, mihin Vantaa panostaa olisi mentävä ihminen edellä. Itselleni tärkeitä teemoja ovat :
- Palvelujen säilyttäminen ja kehittäminen. Paitsi lasten ja nuorten, myös vanhenevan väestön palveluista on huolehdittava, jotta voimme turvata kaikille ihmisarvoisen, hyvän elämän. Samalla voimme edistää ikääntyvien ihmisten pärjäämistä omassa kodissaan.
- Koulutus on panostus tulevaisuuteen. Hyvä ja laadukas koulutus on varmin tapa varmistaa asukkaiden menestys ja onni. Siten saadaan myös Vantaan tulevaisuus turvattua.
- Turvallinen ja viihtyisä Vantaa. Viihtyisä elinympäristö auttaa ihmistä pysymään paremmassa kunnossa sekä henkisesti attä fyysisesti. Turvallisuutta voidaan parantaa tarjoamalle nuorille mielekästä tekemistä liikunnan tai muun toiminnan avulla. Kaavoituksessa ja rakentamisessa on huomioitava luonto ja lähivirkistysalueet on säilytettävä.

Tehdään yhdessä viihtyisä, elävä Vantaa.