Vihma Anu

Vihma Anu

Olen päiväkumpulainen mutsi ja Hesystä hankittujen koirien laumanjohtaja. Ostan vain EKOenergia -ympäristömerkittyä sähköä, luen New Yorkeria sekä kirjoitan viihdenovelleja kolmella pseudonyymilla. Kuluneen vaalikauden olen ollut vapaa-ajan lautakunnan jäsen. Suomalaisen demokratia antaa meille, sinulle ja minulle, mahdollisuuden vaikuttaa onnellisen Vantaan rakentamiseen. Vihreät siksi, että se on ainoa puolue, mikä edustaa omia elämänarvojani. Virkamiehen vahtikoirana voin olla valvomassa myös sinun etuasi, siksi äänioikeuden käyttäminen on tärkeä asia.

Perheeni on asunut Vantaalla kohta 20 vuotta. Meillä on kaksi Hesy-koiraa sekä kissa, jolla on enää kuusi henkeä jäljellä. Minua luonnehditaan lämminhenkiseksi, rehelliseksi ja jalat maassa kulkevaksi kanssatallaajaksi. Arvostan avoimmuutta ja reilua peliä kaikilla elämän osa-alueilla. Videoin, kirjoitan viihdenovelleja sekä käyn salilla. Tykkään punkista ja Kate Bushista. Olen aktiivinen yhteiskunnallisten tapahtumaketjujen seuraaja. Erityisosaamista löytyy maahanmuutosta ja reumasta. Molemmat ovat alussa vaikeita elämäntilanteita, mutta jos apua ja tukea saa ajoissa, itsenäinen, hyvä elämä mahdollistuu ja sitä kautta veromarkat säästyvät. Tällä hetkellä nautin freelancerina olosta. Olen hyvin yrittäjähenkinen ja innostun onnistumisista. Haluan vaikuttaa onnellisen Vantaan rakentamiseen yhdessä, sinun kanssasi.

Sydäntäni lähellä ovat lapset ja nuoret sekä heidän hyvinvointinsa. Haluan palauttaa koululaitokselle riittävät resurssit, vaikka sitten veroprosenttia nostamalla. Lapsilta ei saa ryöstää tulevaisuutta.

Sydäntäni lähellä ovat myös maahamme muuttaneet eri kieliryhmiä edustavat ihmiset. On surkeaa, että jono kielenopetukseen on jatkuvasti kuukausien pituinen. Mitä resurssien haaskausta! Jos Suomi halutaan nousuun, koulutukseen ja yrittäjyyteen pitää antaa rahaa ja rohkaisua. Tämä koskee meitä kaikkia, myös sinua ja minua.

Terveydenhuolto on avain onneen: ilman hyvää ja laadukasta hoitoa me tulemme kaupungille kalliimmaksi kuin ennaltaehkäisevän ja nopeasti reagoivan hoidon kautta.

Kaupunki voi antaa parhaat mahdolliset edellytykset onnistumiseen, niin minulle kuin sinullekin. Äänestysoikeutta käyttämällä olet mahdollistamassa onnellisen Vantaan syntyä. Join me!