Hakunilan ja Länsimäen Vihreät

Tule mukaan Hakunilan – Länsimäen Vihreisiin!

Hakunilan-Länsimäen vihreät ry on perustettu vuonna 2008. Yhdistyksen tarkoituksena on edistää toiminnallaan vihreitä arvoja: luonnon- ja ympäristönsuojelua, kestävää kehitystä, yhteiskunnallista oikeudenmukaisuutta, tasa-arvoa ja suvaitsevaisuutta. Hakunilan-Länsimäen vihreät yhdistää alueen vihreästi ajattelevia asukkaita sekä edistää osallistumis- ja vaikuttamismahdollisuuksia oman elinympäristön kehittämiseen.

Hakunilan suurpiirissä asuu 30 000 vantaalaista. Siihen kuuluvat Hakunila, Länsimäki, Rajakylä, Länsisalmi, Vaarala, Ojanko, Kaskela, Nissas, Itä-Hakkila, Sotunki ja Kuninkaanmäki. Ulkoilu- ja kulttuuriharrastuksiin on alueella hyvät mahdollisuudet, mutta kehitettävääkin löytyy. Esimerkiksi yleinen turvallisuus ja terveyspalveluiden riittävyys ovat viime aikoina puhuttaneet alueen asukkaita.

Hakunilan-Länsimäen vihreät ry järjestää pienimuotoisia tapahtumia muutaman vuodessa. Lisäksi yhdistys osallistuu muiden alueen toimijoiden, kuten Hakunilan aluetoimikunnan tai paikallisten yhdistysten järjestämiin tapahtumiin. Tule mukaan tekemään tai tue toimintaa liittymällä jäseneksi!’

Yhdistyksen puheenjohtajana vuonna 2013 toimii Ritva Linnajärvi (r.linnajarvi(a)gmail.com).

Yhdistyksen facebook-sivut löytyvät täältä.

Liity jäseneksi täältä.