Tässä pari päivää sitten oli pitkästä aikaa Prafén hallituksen kokous. Kokousta todella tarvittiin sillä työntekijä tilanne ja muut asiat hieman puhutti. toisaalta kokous sai minussa taas syttymään sellaisen tietyn Soihtu innostuksen. Siispä aion nyt kehua ja mainostaa Soihtua.

Kahvila Soihtu on aivan loistopaikka. Sieltä saa hyvää kasvispöperöä, kuten papu-salaattia ja herkullisia patonkeja. Päiväsaikaan Soihdussa on mukava istuskella lukemassa kirjaa tai sähköposteja nauttien samalla kupillisesta (tai pannulisesta) todella hyvää teetä, joka on valmistettu juuri oikeassa lämpötilassa. Samalla voi maistella kookospalloja jos siltä tuntuu.

Soihdussa on usein rauhallinen ja mukavan meditatiivinen tunnelma. Iltaisin on usein mitä erilaisimpien järjestöjen kokouksia.

Työskentely Soihdussa vapaaehtoisena on myös todella mukavaa. Kahvilan pyörittämisestä oppii yhtä ja toista, jos on intoa osallistua ja tehdä. Yksi Soihdun parhaimmista puolista on se, että vapaaehtoiset saavat päättää todella paljon kahvilan asioista ja vaikuttaa mm. tuotevalikoimaan ja kahvilan ilmapiiriin.

Soihtua voi tukea myös liittymällä osuuskunta Prafén jäseneksi. Jäseneksi liittymällä saat käyttää äänivaltaasi vuosikokouksessa, mutta ensisijaisesti jäsenyys on tapa tukea soihdun toimintaa.

Kaikki Soihtuun!

Kahvila Soihtu
Aurorankatu 13, Helsinki
http://soihtu.org