Korviini on kantautunut uutinen, jonka mukaan Finncomm on lopettamassa lentoreitit Jyväskylään, Poriin ja Seinäjoelle. Liikenneministeri Anu Vehviläinen on jo ehtinyt kommentoimaan: ” Yrityksissä kannattaa ehkä pohtia, että jos lentoliikenne on todella tärkeää siellä Seinäjoella tai Porissa tai Keski-Suomessa, niin käytetään sitten niitä lentoyhteyksiä.”

Ei tässä nyt kannata alkaa hätäilemään. Se on vain hyvä asia, että lentoreittejä lakkautetaan. Lentoliikenne on yksiselitteisesti pahasta. Päästöt ovat järkyttävät, vaikka maksettaisiin korvaukset erilaisiin metsittämisohjelmiin. Ainoat lennot, joita voi edes pohtia hyväksyttäviksi, ovat kiireellisimmät avustuslennot kriisialueille.

Ensisijaisena lakkautuskohteena tulee olla maan sisäiset lennot ja lomalennot. Jos johonkin kohteeseen ei pääse muuten kuin lentokoneella, ei sellaiseen paikkaan tule mennä. Jos ei pysty tekemään työtään ilman, että lentää toiseen kaupunkiin tai maahan, tulisi vaihtaa työpaikkaa.

Erityisesti paheksun kaikkia, jotka ovat käyttäneet lomansa viettämiseen tai lomakohteeseen päästäkseen lentokonetta.

Täysi kunnioitus kaikille toimille, jotka hankaloittavat lentoliikennettä ja lentämiseen liittyvää bisnestä.