Vantaan vihreä valtuustoryhmä valitsi 13.8.2012 Keimolassa pidetyssä kesäkokouksessaan ryhmän toiseksi varapuheenjohtajaksi Leena Korhosen Vantaalta pois muuttaneen Maria Saarivuon tilalle.

Ihmetystä valtuustoryhmän kesäkokouksessa herätti Vantaan kaupungin 50 miljoonan väliaikaisen rahoitusosuuden jatkaminen Kehä III:n perusparannustöissä.

– Onko järkevää investoida näin suurta summaa rahaa tällaisessa taloudellisessa tilanteessa kun jo pelkästään valtiolle lainatun summan korkomenot ovat 1,5 miljoonaa kolmen vuoden laina-ajalta? Kehä III:n pahimmat pullonkaulat on jo ratkaistu perusparannuksen edellisessä vaiheessa, pohtii valtuustoryhmän varapj. Mikko Mäkelä.

Velkaohjelman kurjimuksen keskellä valoa Vantaan tilanteeseen tuo kaupungin
saama hankerahoitus työllisyyden hoitoon. Kaupunginhallituksen II varapj. Sirpa Pajunen toteaa tyytyväisenä, että Vantaa on saamassa ainoana kaupunkina pääkaupunkiseudulla jo tälle vuodelle 270 000 euron rahoituksen. Tulevina vuosina osuus tulee olemaan 680 000 euroa vuoteen 2015 asti.

– Tällä rahalla pystyy paikkaamaan osan kaupungin palveluleikkausten aiheuttamista vahingoista jatkaa Pajunen.

Sirpa Pajunen p. 050 5770982
Mikko Mäkelä p. 050 3417386