Vantaan Vihreiden lauantaina 1.12.2012 pidetty syyskokous valitsi järjestölle uuden puheenjohtajan vuodelle 2013. Valituksi tuli 24-vuotias yhteisöpedagogiopiskelija Juhis Ranta. Kuntavaaleissa varavaltuutetuksi valittu Ranta odottaa innolla tulevaa puheenjohtajavuotta

– Olen innostunut ja jännittynyt, mutta onneksi meillä on hyvä porukka hallituksessa. Ensi vuonna ei ole vaaleja, joten voimme keskittyä järjestön kehittämiseen. linjaa Ranta

Syyskokouksessa järjestetty äänestys oli tiukka, sillä Korsossa asuva Ranta päihitti länsivantaalaisen Jarkko Pietikäisen yhdellä äänellä.

– Järjestön kannalta tilanne oli erinomainen, sillä molemmat olivat erinomaisia ehdokkaita, toteaa vuosina 2009-2012 puheenjohtajana toiminut Riikka Åstrand.

Syyskokous täydensi myös järjestön hallitusta. Kaksivuotiskaudelle hallitukseen valittiin kuorma-autonkuljettaja Minni Räsänen, varatuomari Hannu Kokko, mainosalalla työuransa tehnyt Markku Gröndahl sekä it-asiantuntija Hanna Valtanen. Hallituksessa jatkavat ensi vuonna Minna Kuusela, Tarja Suhonen, Harri Sjöman ja Silvo Kaasalainen.