Elava joki 240Elävä joki on perinteinen koko perheen tapahtuma Helsingin pitäjän kirkonkylän myllyllä. Tapahtuma järjestetään tänä vuonna sunnuntaina 18.8. klo 12 alkaen. Ohjelmassa on luvassa mm. elävää musiikkia myllyn lavalla: esiintymässä Mikko Perkoila, perhokalastuksen opastusta padolla sekä katsaus ajankohtaisiin poliittisiin asioihin.

Tapahtuman aikaan myllyn sisällä toimii kahvila ja ulkopuolella on tarjolla edulliseen hintaan wokkia. Myllyn yläkerran elokuvateatterissa näytetään kolme puolen tunnin elokuvaa: taiteilija Ossi Sommasta kertova Somma Sommarum (näytösaika klo 12), Keuruun ekoyhteisöstä kertova Unelmien kylä (klo 13) ja vantaalaisesta Palmenin kyläkaupasta kertova Hypermarket nation (klo 14).Perhokalastuksen opastuksesta vastaa Fishing Lords. http://www.fishinglords.fi/

 

Tapahtumaa tukee Tikkurilan aluetoimikunta