Tervehdys Vantaan Vihreiden aktiivit!

Olen Minttu Massinen, 33-vuotias vihreä järjestökonkari Helsingistä ja aloittelen vähitellen Tuomaksen seuraajana.

Olen aloittanut vihreän konsernin palveluksessa 2007 Pohjois-Karjalan vihreiden toiminnanjohtajana. Vuodenvaihteessa päätin toisen kaksivuotiskauteni Vihreiden nuorten ja opiskelijoiden liitto ViNOn pääsihteerinä. Vihreä yhteisö on minulle rakas ja tärkeä, puoluetoimisto työpaikkana tuttu.

Vielä loppukevään ajan työskentelen myös Suomen Nuorisoyhteistyö – Allianssissa eurovaalien parissa, mutta tunteja on jäljellä enää kourallinen. Vihreän toiminnan puutosta olen lääkinnyt puolueen kampanjaryhmän jäsenenä ja Helsingin Vihreän seuran hallituksessa vaalitapahtumia järjestäen. Edellisessä puoluehallituksessa minut nimettiin puolueen ympäristötyöryhmän puheenjohtajaksi.

Odotan innolla kaikkia VaVin toiminnanjohtajalle kuuluvia duuneja. Erityisesti pidän työn vaihtelevuudesta. Siitä, että yhtenä päivänä keitetään kahvia ja roudataan telttaa toritapahtumaan, toisena koulutetaan aktiiveja yhdistyshallinnon koukeroihin ja kolmantena nökötetään excel-taulukoiden ääressä. Eduskuntavaalityöhön pääsy polttelee jo, ovathan vaalit ihmisen parasta aikaa.

Toivon pystyväni olemaan yhdistykselle tueksi järjestöllisessä työssä ja valtuustoryhmälle poliittisissa sisällöissä.

On minulla elämää vihreiden ulkopuolellakin. Kotona odottaa Romaniasta adoptoitu löytökoira Elsa Kettunen (joka tosin viihtyy erinomaisesti myös toimistokoirana Fredalla). Rakastan kirjoja ja juhlien järjestämistä. Kesätöihin olen menossa Selkämeren kansallispuistoon Isokariin lohikeittoa keittämään.

Pikaisiin tapaamisiin!

Minttu